Για να υπάρξει η επιτυχία… χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις…
Ένα καλό γλυκό για να φτάσει στα δικά σας χέρια περνάει από πολλά στάδια…
Χαρακτηριστικό γνώρισμα για ένα καλό ζαχαροπλαστείο είναι η οργάνωση και η καθαριότητά του.
Φροντίζουμε, όχι απλά καθημερινά, αλλά στο τέλος κάθε διαδικασίας για την υγεινή.
Ένα ανακαινισμένο εργαστήριο με άψογη οργάνωση είναι το θεμέλιο για την επιτυχία!
- Τηρούμε όλους τους όρους υγιεινής.
- Κατέχουμε όλες τις προϋποθέσεις τους συστήματος υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων HACCP.